Wie ben ik

Consultant en coach

Als zelfstandig ondernemer en onafhankelijk adviseur op het gebied van complexe aspecten horende bij het leiden van een onderneming in brede zin werkt Robert Hemelaar meer dan 24 jaar lang met ondernemers van middelgrote bedrijven.

Trainer

Een ruim aantal jaren is hij trainer bij middelgrote bedrijven, overheden en instellingen. Op basis van de training Reinvent Your Personality komen de onderwerpen communicatie, netwerken, stressmanagement, het realiseren van persoonlijke doelen, assertiviteit, verandermanagement, creatieve probleemoplossingen, teambuilding, presentatievaardigheden en leiderschap aan de orde. Zie ook de pagina over training.

Coach

Organisaties

Coaching van startende en ervaren ondernemers bij de belangrijke keuzes die zij iedere dag maken voor nu en in de toekomst. Persoonlijke reflectie die leidt tot creatief denken en de mogelijkheid om steeds opnieuw kansen te creëren.

Particulieren

Met passie werkt hij met een aantal selectieve particuliere cliënten die met behulp van coaching een significante doorbraak in hun leven willen tot stand willen brengen.

Inspirerend en motiverend spreker

Is er nieuwe spirit nodig in uw team? Is de motivatie onder de streep? Kan een frisse kijk leiden tot een positieve prikkel?

Robert Hemelaar is een boeiende spreker. Door inspiratie en humor zorgt hij voor een glimlach op de gezichten van zijn toehoorders en hij brengt met praktische tips en een gevoel voor saamhorigheid de motivatie naar het juiste peil.

Doordat hij zijn zakelijke en presentatievaardigheden combineert, is hij uitstekend op zijn plaats in het leiden van vergaderingen, workshops en trainingen.

Kwalificaties

  • Sociale Agogiek Bachelor
  • Master Practitioner NLP
  • Sociaal Panorama Consultant SOMSP

rh-werkterreinen-02b

Links